Hitta ditt flyt

Du får hjälp att hitta det effektivaste sättet att ta dig fram i vattnet, oavsett nivå.

Crawlträning pågår året runt. Varje termin pågår rullande 6 mån. Du löser 6 månader: Träning 1 gång/vecka =6 mån *290 kr =1740kr eller träning två gånger per vecka 6 mån*360 kr=2160 kr eller månadsvis i förskott 290 kr alt 360 kr. Se mer betalninginfo och i prislista.

”Simning är en skön och skonsam träningsform för hela kroppen, och som passar alla åldrar. Kondition och hjärta stärks. För ett längre, godare liv.”

Några deltagare tycker

Hej Anders,
I lördags deltog jag i triathlontävlingen Ironman i Kalmar. Jag höll planen väldigt väl och landade in på 13:58. Simdelen gjorde jag på 1:32, och jag använde mig av den teknik du lärt ut under 99% av loppet, endast i starten (som var ett enda stort krig) och när man rundade bojarna behövde jag ta några ”hundsimstag”.

Jag hade enorm hjälp av det du lärde ut, speciellt att hålla ner huvet för att kunna slappna av i axlar och nacke, och det var en märklig känsla att ligga där ute i Kalmar sund bland 1 600 rätt vältrande medtävlande och tänka på de där passen i Kallinge simhall – men det hjälpte! Utan de hade jag inte klarat av mitt mål. Stort tack för det!
Ha en bra sensommar…

Hälsningar,
Ola Weidenberg Executive Vice President, Marketing

Not: Tiden 1.32 är bra. När Ola kom till Crawlkursen hade han en plan att kunna klara simningen på 2 timmar….


Crawlkursen var grymt bra!
Hade innan kursen inte tagit ett endaste crawltag eller ens haft huvudet under vatten. Nu vågar jag visa mig i ett badhus och jag vågar träna vidare – för crawla vill jag kunna!
Det har varit ett mycket bra upplägg på kursen.
Uppdelad i små teknikdelar, som efter att man satt ihop dem verkligen funkat bra. Bra att du ger positiv feedback och peppar litet då och då. Hur små framsteg man än gjort, så gör detta väldigt mycket för motivationen och att man blir mer sugen på att simma.

Jag kommer absolut att rekommendera kursen till andra! Jag tänker själv lära mig mer och sedan underhålla min kunskap.

Tankar från en nybörjare i bassängen.
/Johan

Morgonsim & CrawlTräning

Crawlkurs varje tisdag o söndag. Löpande föranmälan.

Crawlkurs intensiv, dubbelpass.

Endast föranmälan. CrawlTräning Kvällstid varje tisdag o söndag

CrawlTräning Morgonsim

Kl. 05.45-6.30 onsdagar o fredagar I Kallinge simhall. För mer info ta kontakt. Se kalendern för tid datum.

Crawl Kurs och träning

Tisdagar och/eller söndagar Pågår löpande Se kalendern för mer info.

Information

Plats: Kallinge simhall Dag: tisdagar, onsdagar och söndagar Förkunskaper: simkunnighet Tider: ombytt och klar Simglasögon: rekommenderas, finns att låna eller köpa fr 150:- Betalning i samband med anmälan görs via internet, kontant, swish, eller faktura (avgift 30 kr). Betalning sker till Hitta ditt flyt BG 536-7503 HDF Friskvård Org.nr 802509-3934 Betalningsbekräftelse/kvitto utöver det du erhåller från din bank kan skickas. Anmälan >>

Lär dig crawla eller något annat simsätt!